BloggProffs

På råttans villkor

1bikerhallo01.gifValet i USA är över…äntligen. Nu kan vi kanske få koncentrera oss på andra saker än vem som skall bli president och ha en stor makt i landet, som har sina medarbetare osv.

Kanske vi kan rikta ögonen mot Sverige och de svenska råttorna. Jag har fått höra från säker källa, att man kraftsamlar sig för råttval. Det skall väljas råttombudskvinna (inga män här). Det blir även andra val till råttkongressen, och enligt vissa uppgifter jag fick höra, så finns den starkaste damen att bli råttombudskvinna i Värmland. Även några råttor därifrån kandiderar till kongressen.

Tyvärr är jag förhindrad av tystnadsplikt att meddela den kandiderandes namn, men kvinnan kallar jag Tina (henne håller jag gärna i armarna mina), tillhör det humoristiska falangen som är stenhårda för råttornas intressen i Sverige.

- Jag kommer att stödja henne fullt ut, sa råttan Rufus i en telefonintervju tidigare idag.

Senare idag väntas namnen på dem som kandiderar till posten som råttombudskvinna, tillkännages av råttan Rex, bror till Rufus, som vid min intervju, helt ignorerade undertecknad, han tog nämligen sig en middagslur.

Matte själv, säger att hon är mycket engagerad i mig i råttor, speciellt sina egna, som bl a designar gardiner! Och pratar i telefonen när de inte är på gym och stärker sina muskler. Om de inte skryter om vem som har störst pung.

Nu ska jag försöka resa mig upp från ombudskvinnan golvet och ta nästa mus råtta för närmare granskning och utfrågning.

En råttlänk:

http://www.youtube.com/watch?v=QHYgqUtqtmE

En kommentar till “På råttans villkor”

  1. råttis Säger:

    råttis med anhängare uppskattar den uppmärksamhet valet får…Rufus hälsar och säger att det blir lite hektiskt under veckan och det är alltid lika skönt när valet är över….Han medger att han har en favorit men vill inte prata mer om detta. ”Det är sent och jag behöver få min sömn även om jag i och för sig redan är en skönhet,även skönheter behöver sova” som han uttryckte det..
    natti natti från råttis

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu